تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
پاورپوينت درمان دارویی الکل


دارای 15 اسلایدو با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. قسمتی ازمتن اسلایدها : درمان های دارویی الکل مسمومیت با الکل فلومازنیلالکل اتیلیک هیدراسیون داخل وریدی و تیامین  100میلی گرم در روز تا ۶ماهويتامين ب تا چند ماه مسمومیت با الکل اتیلیک وبروزدپرسیون عمیق تنفسی: مسمومیت با الکل متیلیکسندروم ورنیکهسوتغذیه مزمن ناشی ازالکلجهت ۱۰۰میلی گرم خوراکی روزانه در ۴دوز منقسم به مدت ۳روز-در صورت تهوع شدید۱۰۰میلی گرم تزریق عضلانی روزانه روزانه یک عدد ۱گرم خوراکی در ۴دوز منقسمنیم تا دومیلی گرم خوراکی یا عضلانی هر ۴ ساعت برای توهم یا هذیان ۲ میلی گرم خوراکی یا عضلانی هر۶ساعت برای تهوع یا استفراغ شدید ۵۰۰میلی گرم خوراکی ۳بار در روز در صورت درد گرم ۲بار در روز به مدت ۲ روز در صورت خطر یا سابقه تشنج  تیام

ادامه مطلب  
آنتی اکسیدانها


تحقیق آنتی اکسیدانها در حجم 32 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:آنتی اکسیدانهاانواع گوناگونی از دفاع آنتی اکسیدانی در موجودات هوازی پدید آمده است. در واقع، آنتی اکسیدان ماده ای است که بتواند از آسیب اکسیداتیو به یک مولکول هدف جلوگیری کند یا آن را به تاخیر اندازد همه مولکولهای موجود در بدن جانداران شامل پپتیدها ، پروتئینها ، نوکلئیک اسیدها و کربوهیدراتها قابلیت آن را دارند که در معرض آسیب اکسیداتیو قرار گیرند برای مطالعه آنتی اکسیدانها در آزمایشگاه باید ماده ای انتخاب شود که هدف حمله قرار می گیرد انتخاب این ماده ممکن است به دلیل اهمیت آن یا سهولت اندازه گیری آسیب وراد بر آن باشد. به طور مثال حملیه رادیکال آزاد به لپید به این مولکول آسیب می رساند (پراکسید شدن لیپیدی) این آسیب با آزمون های ساده ای اندازه گیری می شود البته به جز لپیدها

ادامه مطلب  
انواع ويتامين ها


عنوان: انواع ويتامين هاقالب بندی: WORDتعداد صفحات: 44این تحقیق در مورد ويتامين ها بوده و انواع ، فواید ، عوارض ، علل کمبود و منبع موجود بودن آن ها را مورد بررسی قرار می دهد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.مقدمهويتامين‌ها نقش حیاتی برای سلامت انسان داشته و وجود آنها در بدن برای ادامه بقا لازم و ضروری است. ويتامين‌ها به دو گروه تقسیم می‌شوند؛ برخی محلول در آب و برخی محلول در چربی هستند.از طرفی بهترین راه دریافت این تركیبات موثر رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده مناسب از تمام گروه‌هایی غذایی به ویژه میوه‌ها و سبزیجات است. كمبود ويتامين‌ها در بدن، علائم متفاوتی ایجاد می‌كند كه گاهی بسیار خفیف و گاهی خطرناك و غیرقابل جبران

ادامه مطلب  
پروژه نقش تغذیه در سلامت و بیماری


پروژه نقش تغذیه در سلامت و بیماری در حجم 80 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:بیوتینمسیرهای فیزیولوژی و بیوشیمیایی:بیوتین یكی از ويتامين‌های B كمپلكس و تركیبی از اتصال تتراهیدروتیوفن و حلقه های اوریدو با یك زنجیره جانبی اسید والریك است. با اتصال كووالان به آپوآنزیم, گروه پروستتیك (بیوسیتین) تشكیل می‌شود. این عمل با تشكیل یك پیوند آمیدی با استفاده از زنجیره جانبی اسید والریك و گروه 4 ـ آمین لیزین در آپوآنزیم همراه است. تشكیل بیوتین توسط هولوآنزیم سنتتاز تسهیل می‌شود. واكنش‌های كربوكسیلاسیون وابسته به ATP توسط هولوآنزیم‌ها (مثل استیل COA, پروپیونیل COA, متیل كروتونیل COA, ژرانوئیل COA و پیرووات كربوكسیلاز) تسهیل می‌شوند. این آنزیم‌ها در سوخت و ساز كربوهیدرات, پروتئین, كلسترول و اسی

ادامه مطلب  
كاربرد اسكوربیك اسید در صنایع غذایی و دارویی


فایل بصورت ورد (قابل ویرایش) و در 157 صفحه می باشد. چكیده :خواص احیاكنندگی اسكوربیك اسید یك پدیده شناخته شده است كه كاربرد بسیار زیادی بعنوان معرف آنتی اكسیدان در غذاها و نوشیدنی ها دارد. همه روشهای جاری برای اندازه گیری اسكوربیك اسید برمبنای خواص ردوكس آن استوار می باشد. بنابراین الكترود خمیر كربن اصلاح شده با فروسن را برای الكترواكسیداسیون اسكوربیك اسید تهیه نموده ایم.در این كار تحقیقاتی یك روش ولتامتری ساده، گزینشی و دقیق را برای اندازه گیری اسكوربیك اسید در نمونه های دارویی و آب میوه های تازه معرفی كرده ایم. این روش بر مبنای الكترواكسیداسیون اسكوربیك اسید در سطح الكترودهای خمیركربن اصلاح شده بافروسن و فروسن كربوكسیلیك اسید قرار دارد كه برای اندازه گیری ويتامين ث در نمونه های آب میوه كه میزان اسكوربیك اسید آنها

ادامه مطلب  
پاورپوينت با موضوع ويتامينهای محلول در چربی و آب (ویژه ارائه کلاسی درس بیوشیمی)


دانلود پاورپوينت با موضوع ويتامينهای محلول در چربی و آب (ویژه ارائه کلاسی درس بیوشیمی)، در قالب ppt و در118 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: ويتامينهای محلول در چربی ويتامين Aنقش ويتامين Aنقش اسید رتینوئیک به عنوان یک هورمونمنابع ويتامين Aکمبود ويتامين Aاشکال شدید کمبود ويتامين Aدرمان کمبود ويتامين Aمسمومیت با ويتامين A ويتامين Dنقش فیزیولوژیک ويتامين Dمنابع ويتامين Dکمبود ويتامين Dراشی تیسماستئومالاسیاستئوپروزمسمومیت با ويتامين Dويتامين Eکمبود ويتامين Eويتامين Kکمبود ويتامين Kويتامين محلول در آب: تیامینويتامين محلول در آب: تیامینويتامين محلول در آب: ریبوفلاوینکمبود ويتامين B2ويتامين محلول در آب: نیاسینمنابع نیاسینکمبود نیاسینويتامين محلول در آب: اسید پانتوتنیکويتامين محلول در آب: ويتامين B6مناب

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد ويتامينهای محلول در آب


لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه: 6  ويتامينهای محلول در آب جذب ويتامينهای محلول در آب آسان است . اکثر این ويتامينها در بدن ذخیره نمی شوند و مازاد آنها دفع می گردد بنابراین بهتر است که در غذای روزمره ، وجود داشته باشد . مازاد این ويتامينها از طریق کلیه دفع می شوند و ایجاد مسمومیت نمی کنند . نباید مقادیر زیادی از این ويتامينها دریافت کرد.به عنوان مثال اگر بدن به مدت طولانی ويتامين A و C دریافت کند به این دوز وابسته می شود و اگر به مقدار طبیعی باز گردد نشانه های کمبود اختلال ایجاد می گردد . مصرف زیاد و مداوم ويتامين C می تواند باعث کاهش PH ادرار ، بالا بردن خطر ابتلا به عفونت های ادراری، بالا رفتن خطر ابتلا به سنگهای اگزالاته با دوز بالا ( مخصوصاً در افرادی که مستعد باشند )

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد دانستنی هایی از تغذیه


  نوع فایل : ( Word ) قابل ویرایش   تعداد صفحات :4 صفحه  بخشی از تحقیق :(( دانستنی هایی از تغذیه )) رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است كه باید به آن توجه شود تا :1 . سلامت بدن حفظ شود. بیماریهای كه در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود. قدرت روحی و جسمی حفظ شود. تحقیقات نشان داده است افرادی كه از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند:هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند. در هر وعده حجم غذای كمی مصرف می كنند. همواره وزن ثابتی دارند. میوه و سبزی در برنامه غذایی روزانه آنها وجود دارد. چربی و مواد غذایی چرب كمتر مصرف می كنند. از مصرف نمك و مواد غذایی شور به مقدار زیاد خودداری می كنند. ابتدا باید بدانید كه از چه مواد غذایی و به چه مقدار بخورید تا سلامتی خود را حفظ كن

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت ويتامين ها


 دسته بندی : پاورپوينت نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش )  قسمتی از اسلاید پاورپوينت :  تعداد اسلاید : 13 صفحهويتامين B1 (تیامین) در تبدیل غذا به انرژی كمك می كند. نقش این ويتامين در عملكرد قلب و سیستم عروقی ، مغز و سیستم عصبی حائز اهمیت است. میزان مجاز مصرف روزانه : 1/5 میلی گرم ويتامين B1 1 ويتامين B1 (تیامین) در نان ها و غلات غنی شده ، همچنین در ماهی ، گوشت كم چرب و شیر یافت می شود.منابع غذایی ويتامين B1 2 ریبوفلاوین (ويتامين B2 ) به همراه دیگر ويتامين های گروه B در ارتقاء رشد و ترمیم بافت ها ، همچنین كمك به آزاد شدن انرژی كربوهیدرات ها حائز اهمیت است. میزان مجاز مصرف روزانه : 1/7 میلی گرم ويتامين B2 3 ناتوانی در جذب نیاسین (ويتامين B3 ) یا اسیدآمینه تریپتوفان ممكن است موجب

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد ويتامين


 فرمت فایل : ورد Word (  قابلیت ویرایش )   قسمتی از متن ورد ..... تعداد صفحات : 6 صفحهويتامين‌ها ويتامين‌ها دسته ای از مواد غذایی هستند كه اصولاً ارزش انرژی زایی ندارند و در ساختمان سلولها و بافتها نیز شركت نمی كنند اما وجود آنها به مقادیر بسیار كم برای انجام واكنشهای شیمیایی درون سلولها كاملاً ضروری است و كمبود آنها موجب عوارض و بیماریهای گوناگون می‌شود. ويتامين ها دارای خواص شیمیایی و فیزیولوژیكی گوناگونی هستند و بطور كلی دو دسته قابل حل در آب و قابل حل در چربی تقسیم می‌شوند. ويتامين B این ويتامين‌ها به خانواده ويتامين B معروفند، زیرا از نظر ساختمان شیمایی و عمل دارای شباهت زیادی هستند. این ويتامين‌ها عبارتند از: ويتامين B1، ويتامين B2، ويتامين B6 و ويتامين B12. تمام این مواد در وا

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi